Teaching

Γιατί η εκπαίδευση είναι το μέλλον και έχουμε χρέος να το οικοδομήσουμε!

Αλεξοπούλου Αλεξάνδρα, Δακόλια Γιώτα, Παντόπουλος Φώτης / Οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στο χώρο της νέας γνώσης και οι νέες τάσεις στην εκπαίδευση υποδεικνύουν και επιβάλλουν νέες χαράξεις στη φιλοσοφία και την πρακτική των εκπαιδευτικών συστημάτων.
Το έργο φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό εργαλείο που θα συνδέσει δημιουργικά, λειτουργικά και δυναμικά τις δύο τελευταίες τάξεις του Δημοτικού σε μια άρρηκτη ενότητα με το Γυμνάσιο και το Λύκειο με άξονες τα μαθήματα των Νέων Ελληνικών και της Ιστορίας.
Η νέα αυτή πρόταση για αντιμετώπιση της γνώσης με προοπτική και λειτουργικότητα είναι το στοίχημά μας και καλούμαστε να το κερδίσουμε με τη δική σας στήριξη, ώστε να δημιουργήσουμε τον εκπαιδευτικό της νέας εποχής.

Αλεξοπούλου Αλεξάνδρα, Γιαλιτάκης Μανώλης, Γιαννάκης Ορέστης, Πανταζή Κλεονίκη, Παντόπουλος Φώτης, Χαλβαντζή Ιωάννα / Σχετικά με την ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ που προσφέρουν το My name is Teacher και η Innovatebiz, ύστερα από συνεννόηση με το φορέα του έργου, ο οποίος εδρεύει στην Ολλανδία, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα εξής:
• Περίοδος εγγραφών: 14/09/2020 – 24/09/2020
• Έναρξη προγράμματος: 5/10/2020
• Λήξη προγράμματος: 13/12/2020
• Διάρκεια προγράμματος: 10 εβδομάδες
Η επιμόρφωση θα λειτουργήσει με ασύγχρονη υποστήριξη και live διαλέξεις. Θα μπορείτε να επιλέξετε από τα προσφερόμενα διδακτικά αντικείμενα όσα επιθυμείτε. Στους συμμετέχοντες/ουσες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από τους διοργανωτές του Προγράμματος. Θα επανέλθουμε για να υπενθυμίσουμε τις εγγραφές και να ανακοινώσουμε οργανωτικές λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!

Τηλεφωνική Γραμμή Εκπαιδευτικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής Φιλολόγων για τα Νέα Ελληνικά και την Ιστορία (6937714026) / Δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από την Innovatebiz με σκοπό να καλύπτει τις άμεσες ανάγκες των εκπαιδευτικών από τις 9 πμ – 10 μμ.

Από το 2012 μέχρι σήμερα υπηρετούμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες της. Πιστεύουμε στη δύναμη του εκπαιδευτικού και γι΄αυτό τον στηρίζουμε με πάθος και αφοσίωση. Παραθέτουμε ενδεικτικά εδώ κάποιες από τις δράσεις μας:

Παντόπουλος Φώτης, Χαλβαντζή Ιωάννα / Η σελίδα “My name is Teacher” λειτουργεί στα πλαίσια ενός επιστημονικού project για τη σχέση των νέων με τη γνώση και το Διαδίκτυο και υποστηρίζεται από επιστημονική ομάδα. Πρόκειται για μια πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης ή -απλούστερα- για ένα περιβάλλον ελεύθερου-ανοιχτού προβληματισμού και πληροφόρησης για το επιστημονικό αντικείμενο του φιλολογικού χώρου. Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη που μας προσφέρετε και εξαίρουμε το ήθος αλλά και την ευαισθησία των ανθρώπων που πίστεψαν στο επιστημονικό και παιδαγωγικό έργο μας!

Παντόπουλος Φώτης / Η προσπάθειά μου να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες του εκπαιδευτικού/εκπαιδευτή και του μαθητή/εκπαιδευόμενου με οδηγεί διαρκώς στην αναζήτηση νέων τρόπων επικοινωνίας για τη μετάδοση της γνώσης. Ακολουθώντας με συνέπεια τη θέση μου αυτή, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα που θέτει η δυσμενής συγκυρία που βιώνουμε και κατανοώντας τη δυσκολία που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν κάποιοι στο χειρισμό διαφόρων ηλεκτρονικών εργαλείων τηλεδιάσκεψης (δεν τα εγκαταλείπω βέβαια!), έκρινα σκόπιμο να υλοποιώ πλέον σε μεγάλο ποσοστό τα σεμινάρια και τις άλλες παρεμβάσεις μου σε επίπεδο Διδακτικής μέσω των live μεταδόσεων των κοινωνικών δικτύων (κατά προτίμηση του facebook).

Παντόπουλος Φώτης / Αρχίζουμε τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ με διδακτική παρέμβαση σε Γλώσσα και Λογοτεχνία για να βοηθήσουμε το συνάδελφο σχετικά με την κειμενοκεντρική γραφή.

Mission

Innovatebiz was founded to highlight best business practices and inspire readers to think expansively, lead with purpose, and drive innovation and entrepreneurship.

Vision

Innovation is about creating something innovative: a new method, idea, product. This has always been our intention and today we are happy to share it with you!

Values